Një studim i zgjeruar ka arritur në përfundime shqetësuese. Një në njëzet studentë në Britaninë e Madhe shet trupin për të paguar borxhet dhe për të mbuluar kostot e jetesës.


Studimi është bërë nga Universiteti i Suonsit. I habitshëm është fakti se janë më shumë meshkujt që angazhohen në prostitucion.


Kështu, 5 përqind e meshkujve të pyetur thanë se kanë punuar në industrinë e seksit.


3.5 përqind e femrave thanë se e kanë bërë këtë. 22 përqind thanë se janë gati për ta bërë këtë gjë. Por tre në pesë prej tyre thanë se e kanë shijuar prostitucionin. 54 përqind thanë se ishin kuriozë. 44 përqind thanë se kënaqësia seksuale ishte motivimi i tyre.

 

(m.k/BalkanWeb)