Edhe një tjetër shqiptare ka bërë publike kandidaturën e saj për Këshillin Bashkiak në Gjermani.


Ajo është Dhurata Caushaj, e cila po kandidon në zonën e Freiburgut. Canaj përveç angazhimit të saj profesional në shkencat informatike, gjithashtu është edhe aktiviste për të drejtat e grave dhe emigrantëve në komunitetin gjerman, shkruan albinfo.ch.


Numri i shqiptarëve në diasporë, të cilët janë të përfshirë në politikë sa po shkon e rritet dhe sigurisht, përveç vendit ku jetojnë, ata po përfaqësojnë edhe shqiptarët.


Dhurata Caushaj
Dhurata Caushaj