Deputeti në detyrë dhe sekretari i përgjithshëm në PD, Arben Ristani nuk do të jetë më në parlamentin e ardhshëm, për shkak se nuk arriti të merrte mandatin në Vlorë por duket se këtë gjë e ka marrë me sportivitet.


Ristani rafting (6)


Ristani ka filluar pushimet por nuk ka zgjedhur detin për të kaluar këto ditë të nxehta por kanionet e jugut të vendit.


Ristani rafting (5)

Deputeti ka publikuar vetë disa foto nga një ditë e tij duke bërë rafting, e me sa duket duke zbuluar një tjetër pasion në vend të motorëve.

Ristani rafting (4)

Ristani rafting (3)

Ristani rafting (2)

(m.k/BalkanWeb)