Një zjarr i madh ka rënë në Kodrat e Borizanës në Krujë. Zjarri ka rënë në një sipërfaqe me pisha në vendin e quajtur Kodra e Putereve.


Edhe pse bien reshje të lehta, zjarri është duke u përhapur me shpejtësi. Zjarrfikëset e Krujës ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë me mjete rrethanore, pasi në këto rrugë është e pamundur ndërhyrja me mjete. Automjetet nuk hyjnë dot për shkak se nuk ka rrugë.


Zjarri dyshohet se është i qëllimshëm. Sipërfaqja e djegur deri tani është reth 2 hektarë. Flakët kanë rënë rreth 500 metra larg banesat.

(d.xh/Balkanweb)