SHKODER 


Qytetarë të shumtë shkodranë po protestojnë në rrugët e qytetit. Ata shprehen se Shkodra nuk do të nënshtrohet ndaj kriminelëve.


Ata thanë se Rama do të vendosë komunizmin, por Shkodra nuk do ta lejojë këtë gjë.


“Shkodra nuk e le veten në dorën e këtij krimineli dhe gjakësori. Malësori nuk përulet përpara krimit. Rama ka bërë që të largohen të rinjtë. Arsimi është i korruptuar. Unë i them Ramës ‘ik, vetëm ik’. Ti duhet të zhdukësh. Ne duam të drejta sikundër kanë të rinjtë kudo nëpër botë. Prandaj duhet vetëm të ikësh”, tha një qytetare.

Voltana Ademi i ka bërë thirrje Policisë së Shkodrës që të mos provokojë dhe të mos hedhë helm. Ajo shtoi se Shkodra nuk pranon dhunën, por mbron qytetarinë dhe kulturën.

(d.xh/Balkanweb)