TIRANE

Për ish-ministrin Edmond Panariti Shqipëria po përdoret si “kavie” për të testuar reformat, të cilat në vend të zhvillimit sjellin rrënim. Në një postim në Facebook, ish-ministri i LSI shton se edhe kur testet me “kavie” dështojnë eksperimentuesit nuk penalizohen.


“Shqipëria, si një “kavje” për testim të model-reformave me rrënim /rrafshim! Po nuk eci testi, “kavja” paralizohet dhe dëmtohet, ndërsa eksperimentuesit mbajnë shënim për përmirësime në eksperimentet e tyre të radhës”,- shkruan Panariti.(BalkanWeb)