Një belg i dyshuar se kërkonte të zhvillonte një sulm kundër ambasadës amerikane në Bruksel u arrestua dje, njoftoi prokuroria federale belge.


“I dyshuari u dënua dhe është nën arrest për tentativën për atentat në një kontekst terrorist dhe për përgatitjen e një shkelje terroriste”, thekson i njëjti burim, duke konfirmuar një informacion të dalë më herët ne median belge.