Partia Demokratike e Sarandës ka urdhëruar KZAZ-në e këtij qyteti të ndërpresë menjëherë procesin zgjedhor.


PD i ka dërguar një shkresë zyrtare KZAZ Nr. 88, Bashkisë së Sarandës, Komisariatit të Policisë, KQZ dhe Misionit të OSBE/ODIHR, duke i sqaruar se procesi zgjedhor është i paligjshëm pas dekretit të Presidentit Ilir Meta për anulimin e 30 qershorit si datë zgjedhjes, ndaj dhe duhet të ndërpritet në të gjithë territorin e Sarandës.


Dok Sarande (1)
Dok Sarande (1)
Dok Sarande (2)
Dok Sarande (2)

(BalkanWEb)