Themeluesi i Amazon Jeff Bezos dhe ish bashkëshortja MacKenzie kanë formalizuar divorcin e tyre, para një gjykate në shtetin e Washingtonit. Lajmin e bën me dije Bloomberg.


Bezos duhet t’i kaloje ish gruas së tij 4% të aksioneve të Amazon, me një vlerë 38.3 miliard dollarë.


Mjaftueshëm për ta vendosur ish bashkëshorten ne vendin e 22, në klasifikimin e bërë nga Bloomberg për 500 njerëzit më të pasur të botës.


Bezos do të mbajë një kuotë prej 12% të vlerës së 114.8 miliard dollarë, duke mbetur njeriu më i pasur i planetit.

(da.xha/BalkanWeb)