Përgjimi që mban numrin 8 dhe që është publikuar nga “Bild” tregon një bisedë mes Imer Lalës të cilësuar si “bos i mafias” dhe një numri të panjohur. Ky i fundit i kërkon leje Lalës që t’i kthejë kartat e identitetit një votuesi, që është paguar nga Lala për t’i dhënë votën socialistëve.“Mbledhja e kartave të identitetit ishte një nga mënyrat se si vidhej vota në zgjedhjet lokale të 2016 në Dibër”, thekson “Bild”


Numri 0682300268: Vëlla

Imer Lala: Çfarë bone?

Numri 0682300268: Shefki Gjurra, a t’ja jap ato kartat apo të mos ia jap?

Imer Lala: Jepja, jepja

Numri 0682300268: Mirë, ok

Imer Lala: Kunatit me gruan, se ai vetë nuk është këtu

Numri 0682300268: Kam mbaruar punë me të, unë po a t’ja jap kartën

Imer Lala: Jepja, jepja

(BalkanWeb)