POLONI

Gjatë programit të mëngjes “Dzień dobry” në televizionin polak TVN gazetarja ka rrëzuar dhe thyer një skulpturë. Gazetarja gjatë intervistës me Anna Dereszowska në studion e saj ka bërë një hap pas dhe ka rrëzuar dhe thyer një skupturë. Sipas mediave ajo ishte vepra e parë e aktores Anna Dereszowska, e cila së fundmi i ishte dedikuar artit.

(BalkanWeb)