Tragjedi dhe antikitet! Kohë premiere për ‘Elektrën’ e Sofokliut, e cila foli shqip, jo veç pse qe e shqipëruar dhe pati përballjen e parë me publikun e Teatrit ‘Aleksandër Moisiu’ në Durrës. Foli shqip në tërë dimensionin e saj,.pse regjisori Laert Vasili deshi të jetë kështu.