Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i ftuar në emisionin ‘Open’ tregoi disa detaje nga takimi me krerët europianë në takimin e Berlinit. Ai deklaroi se ishte  tmerruar nga takimi, pasi krerët europianë nuk ishin koordinuar me Shtetet e Bashkuara të Amerikës në lidhje me planin e bisedimeve për Kosovën.


Sipas Presidentit Thaçit, nuk mundet të ketë zgjidhje të krizave në Kosovë dhe në Ballkan pa pjesëmarrjen e SHBA-ve.


BalkanWeb