MONAKO – Princi Albert i Monakos dhe Princesha Charlene kanë publikuar fotot e para të binjakëve të tyre të vegjël, djalit Jacques dhe vajzës Gabriella, këtë Krishtlindje.


Princesha Charlene, 36-vjeçe, lindi binjakë, djalë dhe vajzë, më 10 dhjetor të këtij viti. Jacques do të jetë trashëgimtari i familjes mbretëore, në vijim të linjës mashkullore që është ligj në Monako.


(ar.sh/BalkanWeb)


Etiketa: