TIRANË

Një efektiv i policisë është marrë për krahu nga kolegët e tij pasi është plagosur gjatë përplasjeve me turmën e protestuesve. Protestuesit kanë tentuar të çajnë për të dytën herë gardhin e policisë dhe të hynin në oborrin e parlamenti por nuk janë lejuar nga policia. Minuta tensioni, shoqëruar me përplasje dhe shtyrje mes protestuesve dhe oficerëve të policisë.