TIRANE

Përmes një njoftimi, Operatori i Sistemit të Transmetimit ka njoftuar se do të kryejë punime në transformatorin TR2 110/20kV 25MVA të nënstacionit Farkë.


Si pasojë e punimeve do të ndërpritet energjia elektrike për disa orë në disa zona të Tiranës.


OSHEE do të stakojë energjinë elektrike gjatë intervalit kohor 09:30-11:00. Pa energji do të mbeten: Lundër, Vilat dhe Farkë.


(BalkanWeb)

Etiketa: