Dy grupe refugjatësh (Kurdë dhe Afganë) janë përleshur mes tyre mëngjesin e sotëm në stacionin hekurudhor në Idomeni, ku i vunë zjarrin një vagoni, të cilin autoritetet greke ua kishin dhënë në përdorim refugjatëve.
Për momentin nuk ka të dhëna për numrin e të lënduarve. Pas ndërhyrjes së shpejtë të policisë greke, situata është vënë në kontroll.

(er.nu/BalkanWeb)
Etiketa: