Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit rinis aksionin ne zonën e Krujës për prishjen e gropave të paligjshme te gëlqeres.


Sipas IKMT, brenda dy ditëve janë prishur 10 furra për prodhimin e gëlqeres. Disa prej objekteve të prishura ishin ndërtuar rishtas nga poseduesit e tyre. Aksioni në Krujë ka nisur prej muajsh dhe janë prishur dhjetëra furra gëlqere dhe gurore.Etiketa: