Rubrika gazmore ka rezervuar këtë të shtunë të tjera momenti pikante, të fokusuara nga kamera e të patransmetuara në televizion.


Përgatitjet e aktiviteteve janë ato që mbledhin më shume momente të pakëndshme. Me siklet duket se ka qene mbajtja e mikrofonit nga ministri Klosi, ndërsa vendosja e flamujve ne aktivitetin e kryeparlamentarit Ruci, duke se nuk ka qene ne vendin e duhur. Finalizimi me sukses i operacioneve duket se ka gëzuar drejtuesit e policisë, te cilët në konference janë shfaqur mjaft të qeshur.


Nje bisede interesante eshte kapur mes kryeparlamentarit Ruci, dhe zv/kryeministrit Brace ne seance, në të cilën për kryeministrin Rama ishte rezervuar edhe një suprizë.