Parashikimi favorizues i motit ka sjellë në brigjet e San Diegos shumë sërfistë në ditët e kaluara.


Por për të kaluar dallgën ‘perfekte’ ka qenë shumë problem, sepse nuk kishte hapësirën e duhur për ta bërë këtë gjë dhe shumë sportistë të apasionuar pas sërfit janë rrëzuar dhe përplasur mes tyre.


Video e postuar në rrjetet sociale tregon momentin e përplasjes.


(da.xha/BalkanWeb)