‘Dashuri e egër’. Edhe për kafshët është San Valentin dhe Muzeu rajonal i Shkencave në Torino, feston me një seri kartolinash, të titulluar ‘Naturalmente amore’, që tregojnë disa foto te kafshëve te përqafuara nga oazi natyral piemontez dhe jo vetëm. (da.xha/BalkanWeb)