Profesori i Universitetit “Xhon Hopkins”, Daniel Server në një intervist për televizionin serb N1, ka deklaruar se nëse vjen deri te ndryshimi i kufijve të Kosovës, do të hapet kutia e pandorës në Ballkanin Perendimorë, por edhe në shtete tjera, transmeton Zhurnal.


“Ndryshimi i kufijve do të shkaktonte jostabilitet në Maqedoni dhe BeH, por edhe në vende tjera të botës, psh në Ukrainë dhe Gjeorgji. SHBA dhe BE kanë qëndrim të mirë për çështjen e ndryshimit të kufijve”, shprehet mes tjerash Server.


(BalkanWeb)