SHBA


Kamerat e sigurisë të vendosura në afërsi të digës në liqenin Dunlap të Teksasit, kanë kapur momentin kur një pjesë e digës shembet nga presioni i madh i ujit.


Në pamje, duket sikur gjithçka shkon për mrekulli, kur papritmas, diga shpërthen dhe sasia e madhe e ujit e vijon “rrugëtimin”. Banorët janë alarmuar nga lajmi, se mos ka pasoja të rënda. Autoritetet lokale amerikane u shprehën se për fat të mirë nuk ka pasoja që cenojnë jetën e qytetarëve.


Shikoni pamjet dhe do të habiteni kur të shikoni sesi një copë e madhe betoni bie sikur të ishte copë letre.

Etiketa: