Çdo vit vdesin regjistrohen mira raste të vdekjes gjatë marrëdhënieve seksuale.


Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:


Sulm në zemër si pasojë e dehidratimit.


Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë seksit.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.

(d.xh/ Balkanweb)

Etiketa: