SHKODER- Duket se plehrat në qytetin e Shkodrës nuk janë më vetëm një problem i qytetarëve, por edhe i Inspektoriatit të Mjedisit, i cili ka vendosur të gjobisë Bashkinë e Shkodrës.
gjoba ne shkoder


Vendimi i Inspektoriatit të Mjedisit i është dorëzuar kryebashkiakes Voltana Ademi dhe mësohet se gjoba është 5 milionë lekë të vjetra për mosmenaxhimin e mjedisit dhe praninë e mbeturinave në zona të ndryshme”.


Mësohet se kjo masë administrative që mban datën 28 mars është e dyta për kryebashkiaken e Shkodrës.
(BalkanWeb)


Etiketa: