I fundit që i shtohet listës së televizorëve nga Samsung është “Sero”, i prezantuar para pak kohësh në Seul.


“Sero” është dizenjuar për të inkurajuar të rinjtë që të projektojnë materiale video të xhiruara nga telefonët direkt e në televizor.


I vetmi lajm i keq është se çmimi i “Seo” do të jetë 1660 dollarë dhe do të jetë gati për tregun korean në fund të majit. Ndërsa për tregun ndërkombëtar nuk ka një datë, do na duhet të presim pak.


Etiketa: