5 net në Korçë kaluan dhe nga Festa e Birrës mbeten vetëm kujtimet dhe shija e paharrueshme e Birrës Korça. Le të ndjekim imazhe dhe momente nga kjo festë e mrekullueshme, të fiksuara në foto…