TIRANE- Festa e Pashkëve këtë vit ra në një ditë, edhe për besimtarët ortodoksë edhe për ata katolikë. Por, ndoshta një gjë të tillë e ka harruar deputeti i Partisë Socialiste, Pandeli Majko.


Ky i fundit në urimin e tij në profilin e Facebook ka uruar vetëm besimtarët ortodoksë, duke i harruar katolikët.


E ndërsa ne duam të mendojmë që kjo është thjesht një harresë, janë komentuesit ata që i’a kujtojnë gabimin dhe i tërheqin veshin!
auto_18009691_10154863539403283_1039190822_n1492371846

(BalkanWeb)