TIRANË

Nuk ka gjyq për Emiljano Shullazin. Mungesa e avokates mbrojtëse të vendosur nga shteti ka bërë që seanca për Emiljano Shullazin dhe 5 të pandehurit e tjerë të dështojë.


Por Gjykata nuk ka ndenjur duarkryq, pasi ka vendosur të gjobisë avokaten e vendosur kryesisht Eralda Brahimasi me 100 mijë lekë dhe të referojë rastin në Dhomën e Avokatisë.


Gjykata e Shkallës së Parë e dënoi grupin me 54 vite burg në total, 14 vite u dënua Emiljano Shullazi por vendimi i ankimua si i padrejtë nga të pandehurit.


Kjo është e pesta herë që gjyqi ndaj 5 të pandehurve dështon, ndërsa seanca e radhës është caktuar të mbahet më 25 mars.

(m.k/BalkanWeb)