Shqipëria sot voton për zgjedhjen e 61 kryetarëve të rinj bashkiak, ku në qendrat e votimit ka nisur ky proces i cili po monitorohet edhe nga vëzhgues ndërkombëtarë.


Facebook me anë të një ikone ka njoftuar të gjithë përdoruesit e këtij rrjeti social se sot Shqipëria voton duke shkruar: ”Sot është dita e zgjedhjeve”.


Kjo bën që ky proces që po zhvillohet në vendin tonë të njihet dhe nga përdoruesit ndërkombëtarë duke e kthyer në një ngjarje të rëndësishme jo vetëm për vendin.


Rrjeti social e bënë këtë ikonë kur ka ngjarje të rëndësishme që njihen ndërkombëtarisht, ç’ka tregon se dhe data e zgjedhjeve sot më 30 qershor është një ngjarje me impakt jo vetëm për shqiptarët por informon dhe shtetasit e huaj për ç’ka po ndodh në vendin tonë.