ITALI

Një fushë e madhe me tulipan shumëngjyrësh në Arese, pranë Milanos, është në kulmin e lulëzimit të saj.


Këte pejsazh fantastik mund ta shijosh duke paguar një biletë hyrëse.


Spektakli është akoma më i bukur teksa e sheh nga qielli dhe këto pamje me dron e tregojnë më së miri këtë bukuri të natyrës.


(da.xha/BalkanWeb)