FILIPINE-Ka shkuar në 64 bilanci i viktimave në Filipine për shkak të tajfunit Mangkhut, por policia njofton që edhe 45 persona rezultojnëtë zhdukur dhe 33 janë plagosur, pas kalimit të furtunës dje në veri të arkipelagut.


Në provincën e Benguet regjistrohet pjesa më e madhe e viktimave dhe e të humburve, për shkak të rrëshqitjeve të mëdha të dheut.
(da.xha/BalkanWeb)