Alaska është goditur nga një tërmet me magnitudë 7.0 që ka shkaktuar shumë dëme materiale.


Kjo familje ndodhej në shtëpi në momentin e lëkundjeve të forta, kur mobiljet dhe orenditë e shtëpisë filluan të lëviznin me forcë.
Babai merr në krah vajzën e tij nga segjolino dhe vrapon jashtë shtëpisë në më pak se një minutë.


Ndërsa mamaja e bebes vrapon dhe zbret shkallët pak sekonda më vonë.
Ndër të tjera në video dëgjohet zhurma e dritareve që thyhen dhe alarmi i makinës në rrugë.


(da.xha/BalkanWeb)