TIRANE

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sqaron banorët e zonës së Laprakës në kryeqytet lidhur me ndërprerjen e energjisë elektrike që prej orës 21:00 gjatë mbrëmjes së djeshme. Përmes një njoftimi zyrtar,  OSHEE shkruan se energjia elektrike parashikohet të kthehet pas 60 minutash.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Njoftimi i OSHEE


#Laprakë, Tiranë📌


📌Mbremë rreth 21:00 një pjesë e zones Laprake, Tiranë mbeti pa energji elektrike per shkakte nje defekti ne rrjetin TM.
Brigadat e njësisë Tirana3 kryen manovrime në çdo kabine per te identifikuar defektin deri ne 03:30 te natës.
📍Aktualisht eshte gjendur defekti dhe parashikohet që energjia ⚡️të rikthehet brenda 60 minutave.
📍Eshte per tu theksuar fakti se vonesa në gjetjen e avarise erdhi edhe për shkak të mosadministrimit nga ana e OSHEE te kabinave private dhe mungesa e aksesit për të hyrë brenda e bën të pamundur manovrimin në kohë✔️

(BalkanWeb)