TIRANE

OSHEE ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike nesër në disa zona të Tiranës. Përmes një njoftimi, OSHEE  bën me dije se ndërprerja e energjisë elektrike do bëhet si shkak i investimeve dhe punimeve në disa kabina.


Njoftim për abonentët Tiranë 


Stakim i datës 17 maj


Për shkak të investimit në kabina, në datën 17 maj do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë 👇

📍09:30-15:00
rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko”, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht ✔️

📍ora 9.00-15.00
rruga Teodor Keko pjesërisht, (tek Astiri), zona e Mëzezit pjesërisht, pas Digitalb-it ✔️

(Balkan Web)

 

Etiketa: