TIRANE

Kur vjen puna qejfi, të rinjtë janë ekspertë. Por ndonjëherë është e vështirë të harmonizosh paratë me dëshirat.Ana Subashi e ka gjetur sekretin dhe është gati ta ndajë me të gjithë.
(BalkanWeb)