Dy liderët botërorë, Donald Trump e Kim Jong-un zhvilluan një takim historik në Singapor ditën e sotme.


Teksa po bëheshin gati të drekonin, ishin reporterët ata që merrnin pamje të të dy liderëve“A jeni duke kapur fotografi të mira? A po dukemi të mirë e të bukur?”, është shprehur Trump me humor para fotografëve.

Por, gjatë kësaj kohe, Kim Jong-un dukej se nuk e kishte fare mendjen se çfarë po thoshte Trump. Fytyra e tij duket shumë serioze dhe sigurisht në mendime se çfarë po thoshte amerikani.

BalkanWeb