SHBA

‘Nëse Meksika nuk ndalon menjëherë të gjithë migrimin ilegal drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës, do të mbyll kufirin mes dy vendeve javën që vjen’.


Është ky kërcënimi i Donald Trump, që në Twitter kthehet dhe sulmon Vendet kufitare, duke i akuzuar që nuk bëjnë asgjë për të penguar mbërritjen e karvanit të emigrantë nga Amerika Qëndrore.


’Meksika nuk duhet të marrë më nga paratë tona dhe në vend që të flasë duhet të reagojë’, shton presidenti amerikan.


(da.xha/BalkanWeb)