STAMBOLL– Një gjykatë turke ka urdhëruar mbylljen e gazetës “Ozgur Gyndem”, me akuzën se po përhap propagandë terroriste në mbështetje të Partisë së Punëtorëve të Kurdistanit (PKK) të ndaluar në vend.


Gazeta“Ozgur Gyndem”,, botuar në gjuhën turke, ishte e përqendruar kryesisht në çështjet që kanë të bëjnë me pakicën kurde në Turqi dhe konfliktin mes PKK-së dhe shtetit.
(er.nu/BalkanWeb)Etiketa: