Një adoleshent nga Ukraina ka arritur të shmangë rojet e sigurisë, duke u ngjitur mbi vagonat e trenit, për të realizuar videon spektakolare të udhëtimit mbi tren. Pasha Bumchik e ka publikuar menjëherë videon në internet dhe në pak kohë ka arritur të marrë miliona klikime.
(er.nu/BalkanWeb)
Etiketa: