Në emisionin të “Paekspozuarit” në News 24 flet për herë të parë Ekluani, djali që protestoi pak ditë më parë tek “Petro Nini” bashkë me familjarët e tij në mbrojtje të pronës që Përmbarimi donte t’ua konfiskonte.


Klosi
Klosi

Pamjet e tij duke qarë mbi makinën e policisë, ndërsa një polic e tërhiqte bënë xhiron e mediave dhe përlotën shqiptarët. Sot ai është më i qetë, por thotë se ka frikë se mbetet pa një shtëpi.


Pse u shtrive sipër makinës së policisë gjatë protestës?


Ekluani: Nuk doja të ma çonin dajën në komisariat

Çfarë të tha polici?

Ekluani: Nuk biseduam

Ke frikë se ngelesh pa shtëpi?

Ekluani: Po, ajo që unë kërkoj është një shtëpi

(m.a/BalkanWeb)