TIRANË

Programet e Fakultetit të Shkencave Juridike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare si dhe Fakulteti i Shkencave Ekonomike në Universitetit Mesdhetar edhe këtë vit të ri akademik janë zgjedhja e parë për shumë maturantë.Stafi i kualifikuar akademik, por edhe infrastruktura moderne e dallojnë Universitetin Mesdhetar nga institucionet e tjera të arsimit të lartë.


Dekani i Fakultetit të Shkencave Juridike dhe Marrëdhënieve ndërkombëtare, Prof.Ksenonfon Krisafi thekson se formimi i studentëve është për rendësi jo vetëm për  suksesin e Reformës në drejtësi, por edhe sepse Mesdhetari ofron mundësi që universitet e tjera nuk i ofrojnë.

(BalkanWeb)