TIRANE

Spitali Hygeia ka ndjekur me shumë shqetësim situatën e shkaktuar nga tërmetet që goditën vendin dhe njëkohësisht shpreh lehtësim që nuk pati humbje jetësh. Spitali Hygea ka ardhur ne ndihmë mbi 50 raste në situatën e pazakontë, pas tërmetit që tronditi vendin.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Përkujdesje, diagnostikim dhe trajtim 24 orë në ditë/365 ditë të vitit, duke mbuluar të gjithë spektrin e urgjencave mjekësore.Urgjenca Hygeia trajton mbi 500 raste urgjenca mjekësore në muaj dhe ju përgjigjet në çdo orë të ditës me mjekë specialist:


Kardiologë, Kirurgë të përgjithshëm, Gjinekologë, Anestezist-Reanimatorë, Pediatër, Neurokirurg, Neurolog, ORL, Ortoped.


Përherë në gatishmëri për t’u përballur me zhvillime të papritura dhe për t’iu përgjigjur shqetësimeve të publikut.

Kontakto: 04 23 23 000