Një debat i nxehtë ka degjeneruar në përplasje fizike në një ekran televiziv, gjatë transmetimit live.


Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Pakistan, gjatë një emisioni që po transmetohej drejtpërdrejt.


Sherri ka bërë jehonë në mediet botërore, të cilat kanë publikuar edhe momentin e përplasjes. Siç mund të shihet në video, sherri ka përfunduar në dhunë fizike mes një gazetari dhe një politikani.


Etiketa: