Aktorja meksikane, Angelique Boyer është ndjerë në sikllet në paraqitjen e saj të fundit.


Teksa ka marrë pjesë në një event prestigjioz në Meksikë, ajo harroi se kishte veshur mbrapsht fustanin e dizajnuar enkas për të.


Duke e veshur në anën e gabuar, Angelique bëri që të zbulohej më shumë se ç’duhet te pjesa e gjoksit, nje pjesë e dizajnuar për pjesën e shpinës.


Ajo më pas e ka ndërruar dhe e ka veshur fustanin në anën e duhur.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri