ITALI-Në videon e fotografit Daniele Macis tre ekzemplarë balenash notojnë të pa shqetësuar në ujërat e Cala Gonone, në Sardenjë, pak metra nga brigjet lindore të ishullit.


Këto kafshë kanë një gjatësi deri në 25 metra dhe peshojnë 80 tonelata.
(da.xha/BalkanWeb)Etiketa: