TIRANE

Pas një periudhë të gjatë bojkoti dhe ngujimi, studentët e Fakultetit të Drejtësisë kanë vendosur t’i rikthehen mësimit. Siç duket nga videot dhe fotot e siguruara nga LSA një grup studentësh janë filmuar duke sistemuar bankat në këtë fakultetet.


 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri


Kujtojmë që vendimi për t’u rikthyer në mësim, erdhi menjëherë pas letrës me 6 kërkesa drejtuar dekanit të fakultetit. Ndërkohë sot Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë bëri publike vendimet për menyrën sesi do procedohet gjatë vitit akademik 2018-2019.


135


(BalkanWeb)