Një grup peshkatarësh gjatë një ditë peshkimi është surprizuar papritur nga një balenë.


Kafsha e madhe po gjuante të njëjtën tufë peshqish tek të cilat burrat ishin afruar.


Nga deti i qetë fluturojnë qindra peshq dhe bashke me to edhe një balenë, duke u afruar vetëm pak centimetra nga barka.


Balena gëlltit shumë prej tyre vetëm me një kërcim. Fatmirësisht peshkatarët kanë mbetur të padëmtuar, vetëm një frikë e madhe mes tyre.
(da.xha/BalkanWeb)