Artistja londineze Emma Allen ka gjetur një mënyrë fantastike që të shpjegojë ciklin e jetës. Duke pikturuar fytyrën ajo ka treguar etapat jetësore nga lindja, vdekja dhe ringjallja, kjo e fundit sipas këndvështrimit të saj. Ndiqni etapat jetësore në 1 minutë në këtë video!


(er.cu/BalkanWeb)