Gjatë një interviste për Bbc, Nicole Kidman, ndryshe nga shumë kolegë të saj të Hollywood-it mes tyre edhe Meryl Streep, ka deklaruar që duhet të mbështesim presidentin e zgjedhur Donlad Trump.


Deklarata e saj ka ngjallur shumë polemika në rrjetet sociale, mes mbështetësve së presidentit dhe kundërshtarëve të tij, të cilët kanë shpërthyer në ofendime për artisten e lindur në Hawai dhe me dy nënshtetësi, atë Australiane ku është rritur dhe Amerikane ku jeton.
(da.xha/BalkanWeb)